Door bierliefhebbers, voor bierliefhebbers!

Onze passie voor bier delen wij graag met bierliefhebbers. Op Bierenbrabant.nl laten we jou daarom graag zien welke bierbrouwers zich in Brabant bevinden, welke bieren er gebrouwen worden en welke bierevenementen gaan plaatsvinden. Daarnaast zullen wij ook veel aandacht schenken aan de verhalen achter de brouwers en al het nieuws rondom het bier in Brabant.

Brouwerijen
Noord-Brabant telt vele kleine en grotere brouwerijen. Brouwerijen die al jaren bestaan en brouwerijen die nog maar net het bierlicht hebben gezien. Juist deze diversiteit maakt het brouwerslandschap in Noord-Brabant zo interessant. Benieuwd welke brouwerij jij snel eens moet bezoeken? Je bekijkt ze hier!

Bieren
Kijkend naar het ambacht van het brouwen van bier door mensen die al hun creativiteit erin stoppen om net dat ene biertje zo speciaal mogelijk te maken. Deze biertjes proberen wij stap voor voor stap zo actueel en volledig mogelijk op onze site te laten zien. We willen graag samen met jou het gevoel van bier proeven. Bekijk hier de Brabantse bieren!

Evenementen
Brabantse gezelligheid bestaat echt! Dit uit zich in de vele evenementen die jaarlijks plaatsvinden. Daar waar mensen elkaar ontmoeten, een praatje maken en een biertje drinken.. Zoek jij ook graag de Brabantse gezelligheid op? Bekijk dan de leukste bierevenementen op ons Bierblog!

Ontdek het Brabantse bierlandschap op Bierenbrabant.nl!”